Qeveria miraton propozimin për hartimin e Planit Hapësinor të Kosovës

1 min read

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot propozimin për hartimin e Planit Hapësinor të Kosovës dhe tjetri i miratimit të propozim-vendimit për hartim të Planit Hapësinor për Parkun Kombëtar “Sharri”.

Në mbledhjen e sotme të qeverisë po ashtu është shqyrtuar edhe propozim-vendimi preliminar për shpronësim për interes publik të pronave të paluajtshme të cilat gjenden brenda lokacionit të Aeroportit të Gjakovës, për nevoja të realizimit të projekteve infrastrukturore Ministrisë së Mbrojtjes, Zonat Kadastrale Bec,Trakaniq dhe Janosh të Komunës së Gjakovës./21Media