Hoti: Mjetet e ndara janë në kuadër të Fondit për Rimëkëmbje Ekonomike, që kap vlerën e 385 milionë eurove

Hoti: Mjetet e ndara janë në kuadër të Fondit për Rimëkëmbje Ekonomike, që kap vlerën e 385 milionë eurove

Qeveria e Kosovës ndau rreth 87 milionë euro për bizneset private, për t’i rikuperuar humbjet që kanë pësuar nga pandemia COVID-19, për qytetarët në nevojë dhe për disa ministri.  Nga kjo vlerë, 60 milionë euro u ndanë për bizneset, të cilat do të përfitojnë varësisht nga numri i punëtorëve që kanë pasur të regjistruar në muajin dhjetor të vitit 2019. Kryeministri Hoti tha se Mjetet e ndara janë në kuadër të Fondit për Rimëkëmbje Ekonomike, që kap vlerën e 385 milionë eurove. Ndjekim deklaratën e kryeministri, Avdullah Hoti./21Media