Hoti: Komisioni nuk e zëvendëson në asnjë mënyrë rolin e Qeverisë.-Selmanaj: I panevojshëm miratimi i projektligjit për parandalimin dhe luftimin e Covid-19.-Tahiri: Komision mundet me ra ndesh me vizionin që ka Ligji për Qeveri.-Krasniqi: Nuk ka arsye që të shtyhet kjo pikë e rendit të ditës

Hoti: Komisioni nuk e zëvendëson në asnjë mënyrë rolin e Qeverisë.-Selmanaj: I panevojshëm miratimi i projektligjit për parandalimin dhe luftimin e Covid-19.-Tahiri: Komision mundet me ra ndesh me vizionin që ka Ligji për Qeveri.-Krasniqi: Nuk ka arsye që të shtyhet kjo pikë e rendit të ditës

Qeveria e Kosovës nuk  konsideroi të nevojshme miratimin e një ligji të veçantë për pandeminë. Në mbledhjen e sotme ekzekutivi nuk e përkrahu nismën ligjore të kryeparlamentares, Vjosa Osmani, pasi siç u tha, baza ligjore aktuale është e mjaftueshme për të parandaluar pandeminë Covid 19./21Media