Selmanaj: Shkak-pandemia e Covid-19

Selmanaj: Shkak-pandemia e Covid-19

Qeveria në mbledhjen e sotme nuk e ka përkrahur miratimin e Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për statusin dhe të drejtat e dëshmorëve, invalidëve, veteranëve e pjesëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, viktimave civile dhe familjeve te tyre. Zëvendëskryeministri Driton Selmanaj një propozim të tillë e ka arsyetuar me gjendjen aktuale në vend shkaku i pandemisë.
Ndjekim deklaratën e zëvëndëskryeministrit Selmanaj .