Qeveria e Shqipërisë vendosi të dëmshpërblejë familjen e të ndjerit, Klodian Rasha, i vrarë nga një efektiv policie mëngjesin e 8 dhjetorit.

Siç shihet në dokumentin e mëposhtëm, i botuar në Fletoren Zyrtare dhe mban firmën e kryeministrit Edi Rama, i ati i të ndjerit Qazim Rasha do të përfitojë një pension mujor prej 96 mijë lekësh./oranews