Hoti: Kosova po vihet në sprovë .-Selimi: Duhet të ndërpritet dialogu me Serbinë

Hoti: Kosova po vihet në sprovë .-Selimi: Duhet të ndërpritet dialogu me Serbinë

Kërkesa e AAK-së për ndërprerje të dialogu me Serbinë pas zhvillimeve të fundit nga Gjykata Speciale, ka përplasur kryeministrin Avdullh Hoti dhe ministrin e Drejtësisë nga radhët e AAK-së, Selim Selimi. Pas kërkesës për ndërprerje të dialogut nga ministri Selimi, kryeministri tha se në Qeveri nuk ka hapësirë për sjellje ndryshe.(Teksti- Burim ZARIQI, kamera – Fatos VESELI)/21Media