Hoti: Dialogu me Serbinë nuk ndalet, do të kryesohet nga unë.-Selmanaj: Këshilli i ekspertëve bënë analiza specifike.-Veliu: Koordinatori për dialogun të ketë atribute të larta

 Hoti: Dialogu me Serbinë nuk ndalet, do të kryesohet nga unë.-Selmanaj: Këshilli i ekspertëve bënë analiza specifike.-Veliu: Koordinatori për dialogun të ketë atribute të larta

Propozim-aktakuza ndaj dy ish eprorëve të lartë të UÇK-së, presidentit Hashim Thaçi dhe kreut të PDK-së, Kadri Veseli, nuk i ka  pezulloj përgatitjet shtetërore për rifillimin e procesit të dialogut  me Serbinë. Kësisoj qeveria sot themeloi “Këshillin e Ekspertëve për dialogun”. Kryeministri, Avdullah Hoti, theksoi se dialogu nuk ka alternativë ndërkaq ky proces tha se do të kryesohet nga ai./21Media