Projektligji për plotësimin ndryshimin e Ligjit për Shitjen e Banesave për të cilat ekziston e drejta banesore është miratuar sot në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës.
Zëvendësministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Muharrem Nitaj, ka kërkuar që afati për shitjen e këtyre banesave afati të zgjatet deri në vitin 2023.

“Me Ligjin ekzistues afati për aplikimin e banesave ka skaduar në vitin 2015. që të zgjatet afati për shitjen e këtyre banesave deri në vitin 2023,”, ka thënë ai./21Media