Tahiri: Kompleksi memorial është në rrezik.-Jashari: Shpresoj që vendimet e komitetit të gjejnë përkrahjen në qeveri

Tahiri: Kompleksi memorial është në rrezik.-Jashari: Shpresoj që vendimet e komitetit të gjejnë përkrahjen në qeveri

U mblodh Komitetit ndërministror për përzgjedhjen e projektit për kompleksin memorial “Adem Jashari” në Prekaz. Zëvendëskryeministri Besnik Tahiri pohoi se ky komplkes memorial është në rrezik dhe se qeveria do të vendos të mërkurën./21Media