Rikthehet lotaria por jo kazinotë dhe bastoret

 Rikthehet lotaria por jo kazinotë dhe bastoret

Qeveria e Kosoves ka ndare ssot 203 mijë euro për shoqatat e dala nga lufta, si mbështetje financiare nga pakoja për rimëkëmbjen ekonomike.

Ekzekutivi po ashtu ka miratuar projektligjin për rihapjen e Lotarisë së Kosovës, i cili sipas ministres së Financave, do të lejojë vetëm organizimin e lojërave numerike, ndërsa 20 për qind e fitimit do të destinohet për shërbimet publike./21Media