Zëvendëskryeministri Besnik Tahiri gjatë ditës vizitoi komunën e Deçanit

 Zëvendëskryeministri Besnik Tahiri gjatë ditës vizitoi komunën e Deçanit

Qeveritarët në kuadër të aktivitetit në terren po vizitojnë komunat, sic thonë, për të parë nga afër shqetësimet e qytetarëve dhe kërkesat e tyre. Zëvendëskryeministri Besnik Tahiri gjatë ditës vizitoi komunën e Deçanit.(Teksti- Albulena NUHA, kamera- Gezim ARIFI)/21Media