Shkak, mos përshtatja e shpejtësisë

Shkak, mos përshtatja e shpejtësisë

Qindra arka me pije “Coca Cola” janë derdhur në autostradën Ferizaj – Prishtinë, më saktësisht në fshatin Bibaj, kur një kampion ka hyrë në një kthesë të ashpër me një shpejtësi joadekuate, shkruan rtv21.tv.

Në videon dërguar redaksisë tonë shihen arkat e rrëzuara me plot shishe të thyera, dhe një kamion i ndalur në fund të tyre.

Raportohet se nga ky aksident nuk është lënduar askush, dhe nuk janë rrezikuar veturat tjera./21Media

Qindra arka me pije "Coca Cola" janë derdhur në autostradën Ferizaj – Prishtinë, më saktësisht në fshatin Bibaj, kur një kampion ka hyrë në një kthesë të ashpër me një shpejtësi joadekuate.

Qindra arka me pije "Coca Cola" janë derdhur në autostradën Ferizaj – Prishtinë, më saktësisht në fshatin Bibaj, kur një kampion ka hyrë në një kthesë të ashpër me një shpejtësi joadekuate.

Gepostet von RTV21 am Freitag, 23. August 2019