Marrëveshja mes “Tatino Films” dhe QKK-së implementohet së shpejti

Marrëveshja mes “Tatino Films” dhe QKK-së implementohet së shpejti

Edicioni i 69 i festivalit ndërkombëtar të filmit në Berlin për Kosovën kishte rëndësi të dyfishtë. Pjesëmarrja e Kosovës në konkurrencë zyrtare të Berlinales dhe prezantimi i Qendrës Kinematografike të Kosovës për të tetën herë në “European Film Market” (Juropien Fillm Markët) sollën rezultate të rëndësishme për kinematografinë e vendit tonë. Kështu tha drejtori i Qendrës Kinematografike të Kosovës, Arben Zharku pas kthimit nga Berlini./21Media