Berisha: Gjendja shëndetësore e të gjithë pacientëve është e mirë

Berisha: Gjendja shëndetësore e të gjithë pacientëve është e mirë

Gjendja shëndetësore e 12 zyrtarëve të KQZ-së të shtrirë në Klinikën Infektive është e mirë dhe se në bazë të rezultateve laboratorike nuk kanë infeksione ngjitëse. Kështu është bërë e ditur gjatë një konference për media nga zyrtarë të QKUK-së, ku është thënë se të gjithë pacientët e shtrirë në Klinikën e Infektives do të qëndrojnë deri ditën e nesërme./21Media