Quni i dhaedhe një shans Kurtit

Quni i dhaedhe një shans Kurtit

Ministri i Mbrojtjes nga radhët e LDK-së, Anton Quni sot në seancë i ka dha edhe një mundësi kryeministrit Albin Kurti për ta hequr mocionin.

Ai para deputetëve tha se nëse Kurti e tërheq vendimin për shkarkimin e Agim Veliut dhe e heq taksën pakushte, do të tërheqin mocionin për rrëzimin e Qeverisë.

Premtoi se do të flat me Isa Musafën dhe do t’i bind deputetët për të tërhequr nënshkrimet për mocionin e mosbesimit. /21Media