Ndihma për viktimat në Shqipëri

Ndihma për viktimat në Shqipëri

Qytetarët e Kosovës janë duke u solidarizuar me viktimat e tërmetit në Shqipëri, shkruan rtv21.tv

Në shumë qendra të Kosovës ka filluar grumbullimi i ndihmave që përfshijnë veshmbathje, gjëra ushqimore si dhe mjete financiare.

Shumë furgonë me ndihma tanimë veç se janë nisur drejt Shqipërisë./21Media