Disa të zhgënjyer, e disa me kërkesa për qeverinë e re

Disa të zhgënjyer, e disa me kërkesa për qeverinë e re

Ndërsa qytetarët nuk është se presin shumë nga qeveria e ardhshme. Disa thonë se janë të zhgënjyer me të gjitha mandatet qeverisëse dhe se nuk është punuar për zhvillimin e vendit./21Media