Ne fillim nuk kishte qasje online për të aplikuar

Ne fillim nuk kishte qasje online për të aplikuar

Sot qytetarët duhej të kishin mundësinë që të aplikojnë online, për t’i tërheq 10% të mjeteve që kanë lënë në Trustin Pensional. Por, webfaqja Trusti10.org nuk ua dha këtë mundësi, dhe ende nuk dihet pse?(E pergaditi- RTV 21 )/21Media