Në sheshet e kryeqytetit të Kosovës në vigjilie të Vit të Ri 2021

Në sheshet e kryeqytetit të Kosovës në vigjilie të Vit të Ri 2021

Kur kanë mbetur edhe pak orë për të mbërritur çasti i ndërrimit të moteve, kryeqyteti ynë tashmë është në atmosferë festive

Fundviti është rast edhe për të reflektuar për rrugën e kaluar dhe vitin që është përpara nesh.

Renditen të arriturat dhe ngecjet. Një shkas për të bërë bilancin: nga po vijmë, ku jemi, kah po shkojmë?

Çka të harrojmë e çka të kujtojmë nga ky vit që po e lëmë pas?

Dhe ç’presim nga Viti i Ri?

Ndjekim bashkë përgjigjet në një anketë të shkurtër me qytetarë, të realizuar në Prishtinë.(E pergaditi- R T V  2 1 ) /21Media