Burim Haziri nga Gostivari i Maqedonisë së Veriut ka nevojë për ndërhyrje kirurgjike në mëlçi (hepar).

Kjo ndërhyrje bëhet në Turqi, e shumën që e ka caktuar spitali prej 11 mijë e 500 eurove është e papërballueshme për familjen.

Deri tani për Burimin janë grumbulluar rreth 7 mijë euro, domethënë për ta dërguar në mjekim nevojiten edhe 4 mijë e 500 euro. Numri i telefonit, xhiro-llogaria dhe të dhënat tjera janë të bashkangjitura në fotografi./TV21