Prezantohen 23 qytete shqiptare dhe e kaluara e lavdishme e tyre

Prezantohen 23 qytete shqiptare dhe e kaluara e lavdishme e tyre

Shkrimtari, publicisti dhe gazetari Gani Mehmetaj ka promovuar sot librin “Qytetet e Ilirisë”. Në këtë libër prezantohen 23 qytete shqiptare me një të kaluar të lavdishme të cilat kanë vazhdimësi nga parahistoria, antika, mesjeta e deri në ditët e sotme.(Teksti- Abaz Krasniqi, kamera-Gyner MUJA )./21Media