Çdo shtet e qytet dallon nga njëri-tjetri me bukurit e tyre. Personat të cilët i pëlqejnë udhëtimet janë përfitues të të gjitha këtyre bukurive.

Chefchaouen është qyteti i vogël i cili gjendet në veri të Marokut që ju rrëmben sytë nga pamja e tij. Çdo ndërtesë, rrugë e këtij qyteti është e ngjyrosur dhe pikturuara me nuancat e ngjyrës së kaltër.

Nuk mjaftojnë vetëm rrugët dhe ndërtesat që gjinden nën hijen e ngjyrës së kaltër, në këtë vend edhe hotelet kujdesën që çdo gjë brenda tyre të jetë nën petkun e ngjyrës së kaltër. /21Media