Personat të cilët i pëlqejnë udhëtimet janë përfitues të shumë gjërave. Ata me të vërtetë mendjen e tyre  e pasurojnë me shumë gjëra  të bukura.

Çdo shtet e qytet dallon nga njëri-tjetri me të veçantat e tyre.

Qytet i vogël i quajtur Chefchaouen i cili gjendet në veri të Marokut do ju rrëmbejë sytë pasi që çdo ndërtesë, rrugë është  e ngjyrosur dhe pikturuara me nuancat e ngjyrës së kaltër.

Në këtë qytet edhe hotelet kujdesën që çdo gjë brenda tyre të jetë nën hijen e ngjyrës së kaltër. /21Media