Latifi: Përmirësimi i jetës së qytetarëve ishte motiv i punës së Astritit

Latifi: Përmirësimi i jetës së qytetarëve ishte motiv i punës së Astritit

Në një vjetorin e vdekjes së veteranit të UÇK-së, asamblistit dhe humanistit Astrit Thaçi komuna e Rahovecit gjatë ditës sotme ka mbajtur një mbledhje përkujtimore për të nderuar veprimtarinë e tij./21Media