Mungesa e punëtorëve largon bujqit nga arat

Mungesa e punëtorëve largon bujqit nga arat

Mungesa e tregut për shitjen e prodhimeve bujqësore në komunën e Rahovecit po ndikon edhe në ikjen e të rinjve në vende të ndryshme evropiane. Qindra hektarë tokë të pa punueshme, kurse ndihet mungesë e madhe e punëtorëve për vjeljen e shalqirit pjeprit dhe prodhimeve tjera.Reportazh i gazetarit Bahtir CAKOLLI./21Media