Raka: Është e pritshme një rritje e lehtë e rasteve me Covid-19                                         

Mikrobiologu i njohur, Lul Raka, ka disa porosi të rëndësishme për qytetarët e Kosovës në këtë fazë të lehtësimit të masave për parandalimin e përhapjes së pandemisë Covid-19. Rënia e të infektuarve dhe rritja e numrit të të shëruarve, sipas tij, nuk është mposhtje e virusit dhe kthim i shpejtë në normalitet./21Media