Raka flet për gjendjen aktuale

Raka flet për gjendjen aktuale

Mikrobilogu Lulzim Raka deklaroi se ky virus është virus i ri dhe nuk dihet se si do të sillet gjatë sezonës së verës. Megjithatë theksoi se te familjarët e tij, temperaturat e larta dhe faktorët e tjerë ndikojnë që ta ulë nivelin e infekciozitetit./21Media