"Ka me qenë shumë lehtë"

“Ka me qenë shumë lehtë”

Mikrobiologu Lul Raka tregoi se vaksina për koroanvirusin është në procedurë të fitimit dhe se ajo do jetë gati brenda 12-16 muajve .

Raka në emisonin “ArgumentPlus” theksoi se me bërjen e kësaj vaksine rrezikshmëria do të ulët dhe në rast të rikthimit të koroanvirusit nuk do të ketë më nevojë për masa të izolimit “ka me qenë shumë lehtë”, tha Raka. /21Media