“Në atë tekst duket sikur lexon për atdheun e agresorëve dhe jo të viktimave të agresionit”

“Në atë tekst duket sikur lexon për atdheun e agresorëve dhe jo të viktimave të agresionit”

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama reagoi sërish ndaj aktkuzës kundër Hashim Thacit dhe Kadri Veselit, kësaj here në seancën e Kuvendit të Shqipërisë.  Nënvizoi se në atë tekst duket sikur lexon për atdheun e agresorëve dhe jo të viktimave të agresionit./21Media