Rama i kundërpërgjigjet Osmanit

Rama i kundërpërgjigjet Osmanit

Në kohën kur vendi pritet të shkoj në zgjedhje një akuzë për fushatë elektorale erdhi nga Tirana. Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama i është kundërpërgjigjur presidentes në detyrë Vjosa Osmani rreth kundërshtimit të saj për shengenin rajonal dhe për tarifën që paguhet në Rrugën e Kombit. Rama tha se Osmani bëri propagandë në Tiranë për të fituar vota në Kosovë.