Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka uruar me rastin e ditëlindjes, ish-Presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi, i cili ndodhet në paraburgim në Hagë.

Në urimin e tij të gjatë ndaj Thaçit, Rama shkruan “Eh, paska qenë e shkruar që ti dhe historia e Kosovës të jeni një, në vuajtje e në gëzime, një simbiozë e hatashme mes një njeriu që i përkushtohet vendit të vet, si një dashurie pa kushte dhe një vendi që e sprovon atë deri në ekstrem”.

Ish-presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi sot mbush 53 vjet. Kjo datëlindje Thaçin e gjen në Hagë ku po akuzohet për krime lufte nga Gjykata Speciale./21Media

#EDHE100💐

I dashur Hashim,
nuk e di a më lexon dhe nuk di as si je e si shkojnë ditët e tua, në atë izolim krejt…

Posted by Edi Rama on Saturday, 24 April 2021