Myftiu Tërnava: Të shmangen vizitat për Bajram, për shkak të virusit

Pandemia e bëri më ndryshe këtë muaj të Ramazanit si dhe Bajramin. Për shkak të situatës së krijuar xhamitë janë të mbyllura. Myftiu i Kosovës, Naim Tërnava, porositi qw të shmangen vizitat tradicionale që bëhen për Bajram, për shkak të rrezikut nga virusi./21Media