Fshati që  nuk ia ka lakmi qytetit

Fshati që  nuk ia ka lakmi qytetit

Ramjani i Vitisë nuk ia ka lakmi qytetit. Janë asfaltuar rrugët në gjashtë lagje, është rregulluar kanalizimi, parku i fshatit dhe ndriçimi publik. Asnjë familje e varfër, e kjo falë 500 mërgimtarëve nga ky fshat.(Teksti- Bahtir CAKOLLI, kamera- Sahit TROSHUPA)./21Media