Në serial kanë shumë mosmarrëveshje

Në serial kanë shumë mosmarrëveshje

Aktualisht në RTV 21 është duke u transmetuar njëri prej serialeve më të shikuara në Turqi, “Mos ma lësho dorën”.

Në mesin e shumë aktorëve që marrin pjesë në këtë serial janë edhe Alp Navruz në rolin e “Xhenkut” dhe Dolunay Soysert në rolin e “Sumrus”.

Në serial dyshja kanë shumë mosmarrëveshje por, duket se në jetën reale kanë raporte të mira. Këtë e dëshmon publikimi i shpeshtë i fotogorafive të përbashkëta në rrjetet sociale.


“Mos ma lësho dorën” transmetohet nga e hëna deri të premten në ekranin e RTV21. Një serial me rrëfim të veçantë, kryeprotagonistë me karaktere të paharrueshme, që po mban zgjuar kurreshtjen e njerëzve që ta shikojnë çdo episod. /21Media