Imazhe të kapura në momentet e duhura

Imazhe të kapura në momentet e duhura

Duket sikur universi ynë përdor lojën e tij të preferuar të quajtur “Koincidencat” për të provuar imagjinatën tonë.

Ndonjëherë ne i takojmë heronjtë e vërtetë të karikaturave në rrugë, ose edhe diku tjetër…

Më poshtë ju sjellim disa fotografi që do t’ju bëjnë të besoni se të gjithë njerëzit dhe objektet kanë “ngjashmëritë” e tyre.

Ato janë mjaft interesante./21Media