Ka ditë asgjë nuk shkon siç ju dëshiron, dhe këto ditë konsiderohen të rënda.

Këto situate nuk mund të jen tragjike por ato janë vërtetë shqetësuese.

Më poshtë mund t’i gjeni disa prej rasteve kur njerëzve ju ndodh e papritura. /21Media