Ndryshimet e të famshmëve

Ndryshimet e të famshmëve

Ndryshimin e ngjyrës, stilin e prerjes së flokëve i provon secili njeri duke mos i lënë anash edhe të famshmit. Por, të kesh një ekip personal stilistësh nuk garanton se do të arrish stilin e përsosur.

Bright Side ka bërë një list të fotografive që tregojnë se si disa prej të famshëmve kanë “dështuar”me stilin dhe ngjyrën e flokëve. Këto ndryshime te disa kanë ardhur si shkak i ndonjë roli ose trendit të kohës./21Media