Raporti i Komisionit për dëbimin e turqve dërgohet në Kuvend

Raporti i Komisionit për dëbimin e turqve dërgohet në Kuvend

Pasi miratuan raportin e Komisionit hetimor parlamentar për ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq, deputetët dhe anëtarët e këtij komisioni, bënë të ditur se dokumenti do të shkojë për diskutim dhe miratim në seancë plenare e pastaj do të dërgohet edhe në Prokurori./21Media