Komisioni hetimor për PTK dhe Vala

Komisioni hetimor për PTK dhe Vala

Komisioni parlamentar hetimor për gjendjen në PTK dhe Vala miratoi listën shtesë të dëshmitarëve, të cilët do të japin dëshmi për komisionin hetimor. Deputetët ngritën si shqetësim se disa media organizata përfituan miliona euro nga PTK-ja, edhe pse siç u tha, ishin inekzistuese ose fiktive./21Media