Ka përfunduar mbrojta e të akuzuarve në rastin “Veteranët”

Ka përfunduar mbrojta e të akuzuarve në rastin “Veteranët”

Gjatë seancës së sotme gjyqësore në këtë rast disa nga të akuzuarit kanë refuzuar tu përgjigjen pyetjeve të prokurorisë në shenjë proteste për aktakuzën ndaj tyre. Të akuzuar për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar janë ish-kryeministri Agim Ceku, ish-ministri i Mbrojtjes, Rrustem Berisha, deputeti Shkumbin Demalijaj, si dhe nëntë persona të tjerë./21Media