“Në betejën e tyre politike, presidenti dhe qeveria mos t’i përdorin miqtë tanë”

“Në betejën e tyre politike, presidenti dhe qeveria mos t’i përdorin miqtë tanë”

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, ka reaguar pas zhvillimeve të fundit politike në vend si pasojë e mos pajtimeve rreth heqjes së taksës, gjë e cila ka çuar deri te kërcënimi amerikan për tërheqjen e forcave ushtarake nga Kosova./21Media