Shoqëria civile kërkoi hetim nëse këto para po jepen në kundërshtim me ligjin

Shoqëria civile kërkoi hetim nëse këto para po jepen në kundërshtim me ligjin

Përkundër që kjo legjislaturë nuk kanë përmbushur as 10 për qind të agjendës legjislative, në Kuvend e Presidencën pritet të jepen bonuese për festat e fundvitit!
Kjo u kuptua nga një reagim i hapur i zëvendësministrit në detyrë të Financave, Agim Krasniqit,  i cili shkroi se Kuvendi dhe Presidenca për festa të fundvitit krahas pagave, po japin edhe nga një shtesë rreth 500-600 euro, deklaratë kjo që hapi diskutim.
Shoqëria civile kërkoi nga Prokuroria hetim nëse këto para nga buxheti i shtetit po jepen në kundërshtim me ligji./21Media