Reagime të partive politike dhe personaliteteve të tjera

Reagime të partive politike dhe personaliteteve të tjera

Pas zhvillimeve te sotme reaguan edhe partitë politike në Kosovë por edhe drejtues të shtetit të Shqipërisë dhe personalitete te tjera!/21Media