Këtu shihet rivaliteti i fëmijëve

Këtu shihet rivaliteti i fëmijëve

Vëllezërit e motrat më të mëdhenj janë shpesh ata të cilët xhelozojnë kur vjen edhe një moter ose vëlla në familje, duke menduar se ata do të lihen pas dore, shkruan rtv21.tv.

Siç mund të shihni fotografitë e më poshtme kur ardhjen e një vëllai apo motre të re shënon një epokë të re e qesharake dhe eksitim për fëmijët të caktuara, veçanërisht fëmijët të cilët nuk kanë askënd për të luajtur me të, disa fëmijë të shihni një anëtar i ri i familjes, si asgjë më shumë se një i huaj paftuar që ata janë të detyruar për të ndarë dashurinë e prindërve të tyre me të./21Media

kids-dont-want-siblings-105-58e353c695df7__700kids-dont-want-siblings-107-58e359a300e52__700

58e347a891682_FywC5nU__70058e3475e40fc5_9v6LJCi__70058e34792f2918_41mRp1i__700DSC_4294-58e473c3945d8__700kids-dont-want-siblings-2-58e349597ed4d__700kids-dont-want-siblings-3-58e349b5bd806__700kids-dont-want-siblings-12-58e356d344a0d__700kids-dont-want-siblings-13-58e35bdc1e27b__700