Rast i jashtëzakonshëm

Rast i jashtëzakonshëm

Një djalë ishte gati për rrezik për jetë, kur një makinë rrëshqiti në të njëjtën rrugë, kur djaloshi gjendej pranë një veture.

Situata ishte e komplikuar nga fakti se ajo ndodhi pas shpinës së tij, kështu që djali e ndjeu dhe kërceu në momentin e fundit para se të afrohej makina dhe për fat shpëtoi.

Ngjarja ka ndodhur më 13 janar në Armeni, e cila pastaj është publikuar në rrjete sociale./21Media