Shihet si demantim i spekulimeve për këtë çështje

Shihet si demantim i spekulimeve për këtë çështje

Institucionet e Kosovës dhe partitë politike në vend mirëpritën qëndrimin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës se nuk ka asnjë plan të fshehtë për shkëmbim territoresh ndërmjet Kosovës dhe Serbisë dhe se bisedimet ndërmjet të dyja vendeve duhet të çojnë në njohje të ndërsjellë. Ky qëndrim amerikan shihet si demantim i spekulimeve për këtë çështje./21Media