Vendimi i Qeverisë për shkarkimin nga drejtori i Autoritetit të Aviacionit Civil, i jashtëligjshëm”

Ndërsa drejtori i shkarkuar i Autoritetit të Aviacionit Civil të Kosovës, Eset Berisha, e ka quajtur “të jashtëligjshëm” vendimin e Qeverisë në detyrë, për shkarkimin e tij. Ai thotë se arsyeja e shkarkimit të tij është politike dhe se lidhet me nënshkrimin e marrëveshjes me kompaninë ajrore Lufthansa për linjën Prishtinë-Beograd në Ambasadën e SHBA-ve në Berlin, me 20 janar të këtij viti./21Media