Në edicionin e sotëm të emisionit “Çka ka me hongër”, ju keni pasur mundësi të mësoni se si duhet të përgatisni “Tavë me kërpudha”. Procedurën e gatimit dhe përbërësit që ju duhen i gjeni këtu./21Media