Reçica: S’ka pasur vullnet që të miratohet reforma pensionale.-Haxhiu: Pensionistët vazhdojnë të kërkojnë kthimin e fondit pensional.-Selimi: Ajo çka po kërkohet nga Kuvendi mund ta bëjë Ministria

Reçica: S’ka pasur vullnet që të miratohet reforma pensionale.-Haxhiu: Pensionistët vazhdojnë të kërkojnë kthimin e fondit pensional.-Selimi: Ajo çka po kërkohet nga Kuvendi mund ta bëjë Ministria

Kuvendi dështoi të miratoj projektrezolutën e Lëvizjes Vetëvendosje për situatën financiare të Telekomin dhe projektrezolutën e AAK-së për pensionistët kontribudhënës,  që bënte thirrje që pensionistëve kontributdhënës t’iu njihet stazhi i punës para luftës./21Media