Reduktimet e energjisë elektrike po dëmtojnë bizneset

KEDS thotë se po punohet në sanimin e problemeve
Reduktimet e energjisë elektrike po u shkaktojnë probleme serioze bizneseve në Kosovë, sidomos kompanive prodhuese. Afaristi Bejtush Gashi nga fshati Mramor  thotë se telashet me rrymën i kanë shkaktuar humbje të mëdha. Ndërkaq në KEDS thonë se në lokacionin prej nga vijnë ankesat është duke u punuar dhe se problemet do të sanohen shpejtë./21Media

Back to top button